English

Utsikten

Tingvoll

Kort om turen

Turen, som her er beskrevet, starter fra skistadion i Tingvollvågen. Herfra følger en skitraseen som går opp til museet og videre over Reitfjellet. Etter 0,9 km er det skiltet hvor en skal ta av fra traseen og følge skogssti 0,55 km som går i blåbærlyng og fin furuskog. Den første 0,9 km egner seg godt for terrengsykkel. 

Rutebeskrivelse

Fra parkeringa på stadion går en inn på stadionområdet og følger løypetraseen rett frem. Skilt med pil på når en går ut av stadionområdet. Nå følger en løypetraseen ca. 0,7 km i slak motbakke helt til en kommer til skilt med pil som peker til venstre der traseen svinger til høyre. Følg merket skogssti fram til utsiktspunktet. Herfra kan en skue ut over Tingvollfjorden og over til Flemma og Reinsfjellet. 

Når en kommer tilbake på løypetraseen igjen, kan en fortsette videre oppover langs denne i retning Tingvoll museum og koble seg inn på turmålet Geilhaugen. Se egen turbeskrivelse. 

Adkomst og parkering

Dersom en kommer riksvei 70 fra vest (Kristiansund) finner en avkjørselen til Lysløypa/Tingvoll skistadion til venstre like etter at en har passert blått stedsnavnskilt med "Tingvoll" på. Her vil en også se skilt for parkering. Kommer en fra indre strøk – øst, blir avkjørselen på høyre side 0,15 km etter at en kommer ut av 50-sonen. 

Fottur
Grønn
Lengde
1,41 km en vei
Stigning
86 m
Tidsbruk
60 min.
Sesong
Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
179 moh
Merking
Både skiltet og merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Asfalt 0,2 km
Sti 2,70
Kjørebeskrivelse
Print ut