English

Sjøfronten Molde sentrum

Molde

Kort om turen

Dette er en kort og flat tur langs den nye sjøfronten i Molde sentrum. Langs turen er det lekeplasser, benker, treningsapparater, badstu og ulike sentrumsfunksjoner. 

Rutebeskrivelse

Det anbefales å starte fra torget i Molde sentrum. Dersom du kommer med bil og går fra Molde parkeringshus så går du ned til Storgata. Deretter går du over torget og ned til sjøfronten. Så går du østover langs sjøfronten forbi en lekeplass og videre bort til Nausta (badstu) og stupebrettet. Herfra er det fint å gå ut på moloen og trene på Sjøfronten treningspark - Molde kommune. Forsetter du videre østover kommer du til en ny lekeplass. Der er det fint å snu og gå samme veg tilbake langs hele sjøfronten vestover. Det er også fint å forlenge turen ved å fortsette langs kaiene og gå nedenfor Molde stadion og forbi Scandic Seilet Hotel. Når byen har besøk av turistbåter, vil Storkaia være stengt for gående. Du kan da bevege deg gjennom smugene på nordsiden av Storkaia.  Det er også parkeringsmuligheter (avgiftsbelagt) i området rundt Seilet Hotel.

Adkomst og parkering

Anbefalt parkering for de som kommer med bil er Molde parkeringshus som har innkjøring fra Øvre vei. Det er parkeringsavgift i tunnellen og plass til mange biler/kjøretøy. Her finner du Informasjon om Molde parkeringshus

Fottur
Grønn
Lengde
3,61 km en vei
Stigning
102 m
Tidsbruk
1 t. 10 min.
Sesong
Vinter, Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
7 moh
Merking
Ikke skiltet eller merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Asfalt 3,47

Offentlig transport

Det er busstasjon rett ved sjøfronten. Rutetider finner du her: https://frammr.no/
Kjørebeskrivelse
Print ut