English

Nessetelva frå Snipsøyrdalsvegen

Hareid

Kort om turen

Turen til Nessetelva er en lett tur i flatt terreng. Ny parkeringsplass og tursti ned til leirplassen. Passer fint som tur med familie og de minste, men og veldig fin som ettermiddagstur med en venn eller kjæreste. Å vandre ned langs elva og stien til Nessetelva, er reine rekreasjonen. Naturen og elva så vakker som det går an å bli.

Ruteskildring

Frå parkeringsplassen går det tursti ned langs Nessetelva og den går heile vegen ned til leirplassen og Snipsøyrvatnet. Her er veldig barnevennleg og ein kan boltre seg lenge. Her er laga til fleire bålplassa og flott badeplass. Så putt sekken full med ønska mat og ball/badmington/spikkekniv ol, og ta med både store og små for en dag med morro i flott natur. Flott plass også om ein vil overnatte i telt, hengekøy eller lavvo.

Tilkomst og parkering

Om du starter fra Hareid sentrum, køyrer du fram Hareidsvegen ca 4 km (mot Ulsteinvik). Når du kjem til Bigset, tar du av til venstre, der det er skilta mot Kvammen og Snipsøyrdalen. Kjør ca 3 km innover. Det er laga ny parkeringsplass på venstre side av vegen. Her går det tursti ned langs Nessetelva til Snipsøyrdalsvatnet.
Fottur
Grønn
Lengde
0,33 km en vei
Stigning
0 m
Tidsbruk
10 min.
Sesong
Vinter, Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
36 moh
Merking
Ikke skiltet eller merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Sti 0,36

Betalingsmiddel for bomvei

Nei. Den er avsteng, men rås ved siden av bommen.
Køyreskildring
Print ut