English

Katthola

Molde

Kort om turen

Stien går i variert fint skogsterreng der utsikten åpner seg ved turmålet.Der er det flere benker hvor man kan sitte og nyte den flotte utsikten og høre på fuglene. Det er bålplass og benker i området ved turstart. 

Rutebeskrivelse

Turen starter ved parkeringen og går mot høyre, en runde på flatt terreng rundt banen. Ta så til høyre opp en liten bakke, følg lysløypa til du ser ett skilt med Katthola natursti. Ta til høyre ned en liten bakke, turen flater ut og går i vakker skog østover. Det lysner etterhvert og utsikten blir bedre og bedre. Ved enden av naturstiten ta ned svakt til høyre, der åpenbarer det seg flere benker og en flott utsikt. Samme sti tilbake. 

Adkomst og parkering

NB! Det er veiarbeid som pågår i Kviltorpveien og tilkomsten kan også foregå fra Frænaveien. Når du kjører E39 inn mot Molde sentrum ta av ved lyskrysset ved Kviltorp camping. Kjør ett stykke opp Kviltorpveien, ta av fjerde vei mot høyre. Her finner du turparkeringen. 

Fottur
Grønn
Lengde
0,93 km en vei
Stigning
28 m
Tidsbruk
35 min.
Sesong
Vinter, Vår, Sommer, Høst
Lysløype
Deler av turen
Høyeste punkt
63 moh
Merking
Skiltet
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Offentlig transport

Annet

Kviltorp vel er en velforening som av og til islegger den lille fotballbanen og gir mulighet for skøyteis. Det er også discgolf-bane der. 

Kjørebeskrivelse
Print ut