English

Hagasetra

Molde

Kort om turen

Denne turen kan gjennomføres både fra Flåhammeren og Holen. Turen har en del stigning i starten, men en for lønn for strevet når en først har kommet seg opp. Her er mange løyper å følge og fantastisk utsikt.  Passer godt som familietur.

Ruteskildring

Turen er her beskrevet fra parkeringsplassen på Flåhammeren, men en kan også starte fra Holen (men her er det ikke parkeringsplass og en må parkere langs veien). Turen starter med en lang oppvoerbakke, følg veien oppover fra bommen ved Flåhammeren. Etter ca  ?? km passerer en Kleppbakken (en gammel hoppbakke) fortsett litt til før sporet deler seg, her kan en velge flere ruter til Hagasetra  (alt etter hvilke spor som er kjørt opp) En kan velge om en vil ta til høyre og følge nederste løype eller om en vil fortsette rett fram. Terregnet flater nå litt ut før en kjører ned til turkassa ved Hagasetra.

En kan her fortsette videre ned til Holen, eller returene samme veg. En kan også snu og gå tilbake og følge løypa oppover til Solbjørvatnet.

Tilkomst og parkering

Parkering på parkeringsplass ved Flåhammeren eller langs vegen i Holen. Vi anbefaler å ta turen fra Flåhammer, da det her er best parkering.
Skitur
Rød Løype
Lengde
6,39 km en vei
Stigning
257 m
Tidsbruk
2 t. 40 min.
Sesong
Vinter
Høyeste punkt
390 moh
Merking
Både skiltet og merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Køyreskildring
Print ut