English

Gamle Bedehuset

Molde

Kort om turen

En lett tur gjennom variert terreng som også gir finekulturopplevelser. Turen kan gjennomføres både til fots og på sykkel. 

Rutebeskrivelse

Turen kan gjøres til fots på "Fjellvegen", som er en fin tursti som binder nord- og sørsida av Sekken sammen. Turmålet kan også nås på sykkel. "Sekken rundt" er en populær sykkeltur. Vegen rundt Sekken er knapt 2 mil. 

Til fots over Fjellvegen: Fra parkering ved ferjekaia, følg asfaltvegen østover ca 1 km til kryss, og ta av mot Sekkesetra (skiltet) og følg skilt til skytebanen.Følg videre opparbeidet tursti til Oppsalen, der du har flott utsikt over Romsdalsfjorden og fjella i Rauma og Vestnes. Følg skogsbilveg ned til fylkesvegen på Vestad og fortsett ca 500 meter østover til Gamle Bedehuset på Sekken museum, som er nabo til Sekken oppvekstsenter, nærbutikken Samsen og Ungdomshuset. 

Adkomst og parkering

Ferja Vågsøy fra Molde sentrum, overfartstid ca 40 min. Hvis du kommer med bil, kan du parkere på ferjekaia. Ingen avgift.
Fottur
Blå
Lengde
5,81 km en vei
Stigning
240 m
Tidsbruk
3 t. 30 min.
Sesong
Vinter, Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
193 moh
Merking
Skiltet
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Asfalt 1,5
Grus 4,3

Offentlig transport

Annet

Turen er merket "trillevennlig". Det er fullt mulig å trille barnevogn på fjellvegen over øya, men det kan være noe tungt. Rullestol anbefales ikke, bortsett fra rullestoler beregnet for kjøring langs bratt skogsveg.

Kart

Turkart for Molde
Kjørebeskrivelse
Print ut