English

Frostaddalen

Vestnes

Kort om turen

Lett tur på traktorvei, 2,5 km til registreringskasse. Fint som både treningstur og for familier med barnevogn. Parkeringsplass nedom riksveien ved start, skiltet. Turen kan også gås som rundtur ved å gå videre etter turkassa og over elva, følg tydelig sti/ traktorvei ned til venstre og helt ned til sandtaket ved riksveien.

Ruteskildring

Parkering nedom riksveien ved start. Turen starter med en liten bakke på oppsiden av veien. Skiltet. Gå langs traktorvei ca 2,5 km, litt stigning, noen små bakker. Gå forbi gamle sommerfjøser og en nyere hytte et stykke fremme i dalen. Registreringskassen vil stå på en åpen liten slette hvor det pleier å stå et bord med benker. Turen er relativt lett på fin skogsveg hele veien, men har fått gradering blå pga lengde (5 km t/r), og for noen brattere bakker.  

Vil du ta turen som en rundttur følger du videre fremover til venstre der det går en sti, over en bru/elv. opp en liten bakke og du kommer inn på en traktorvei. Ta til venstre og gå til endes, du vil da komme ned til et sandtak. Gå riksveien tilbake til parkering.

Tilkomst og parkering

Parkeringsplassen ligger nedenfor riksveien etter Solstrand verft når du kjører fra Vestnes retning Fiksdal, og det er plass til 10-15 biler. Se kart og bilde.
Fottur
Blå
Lengde
2,52 km en vei
Stigning
171 m
Tidsbruk
1 t. 45 min.
Sesong
Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
172 moh
Merking
Både skiltet og merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Grus 5,06

Offentleg transport

Det går buss mellom Helland sentrum og Rekdal.
Køyreskildring
Print ut