English

Notvollen på Kleive

Molde

Kort om turen

Notvollen friområde og aktivitetspark er et flott område hvor en kan slappe av, grille i gapahuken eller benytte seg av aktivitetsparken med treningsapparater og hinderløype. Lett adkomst sommer og vinter. Det vil ikke bli brøytet på vinterstid, men ned mot sjøen ligger sjeldent snøen så lenge.

 

Rutebeskrivelse

Fra parkeingen går du langs fotbalbane, ta så til venstre bak naustene. Følg denne stien vestover til Notvollen. På Notvollen er det satt opp flere benker og bord samt gapahuk med mulighet for bålbrenning. Ta med egen ved! På området er det også en aktivitetspark med hinderløype samt treningspark.

Området er opparbeidet i sammarbeid mellom Kleive Vel og Kleive IL på dugnad

Adkomst og parkering

Kjør av RV62 ca 200meter øst for Joker Kleive og inn på Osvegen FV6234. Følg skilting mot Kleivehallen, og parker på parkeringen ved Kleivehallen. Unngå å parkere lengst mot skolen i åpningstiden.

Fottur
Grønn
Lengde
0,68 km en vei
Stigning
8 m
Tidsbruk
25 min.
Sesong
Vinter, Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
7 moh
Merking
Merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Offentlig transport

Det er mulig at ta buss rute 714 fra Molde. Gå av ved Kleive kirke og følg gangveg ned mot Kleivehallen (1km). Eventuelt gå av ved Joker Kleive og gå gangveg langs Osvegen inn mot Kleivehallen. (1,5km) http://www.frammr.no

Lenke til turbeskrivelse

Kjørebeskrivelse
Print ut