English

Vikasetra

Rauma

Kort om turen

Tur med flott utsikt både mot Romsdalen og etterhvert Skorgedalen som går via Gamlesetra til Vikasetra og Kjerringhaugsetra. God, men bratt sti opp til Gamlesetra, deretter slakt terreng inn til Vikasetra.

Ruteskildring

Parker ved starten på Skorgedalsveien. Følg veien ca. 100 m, og ta så av på stien som går inn i skogen til venstre (skiltet). Stien er godt merket og starter bratt. Den blir bedre etterhvert og krysser oppover lia, med et par bratte partier. Kommer etterhvert ut på en rygg til venstre, og denne følges så oppover. Siste stykket før setra er det slakt til høyre for et skogparti. Etter gamlesetra hold svakt til høyre og følg merket sti over et myrparti slakt innover et stykke. Stien går på toppen av et stup og runder fjellet, med utsikt ned til Skorgenelva. Kort bratt parti like før Vikasetra. Herfra kan en ta samme vegen tilbake eller følge sti videre til Skorgedalen. Kilde:

Tilkomst og parkering

Parker på parkeringsplass ved sandtaket på Skorgen. Gå tilbake til oppkjøring til Skorgedalen, følg veien ca 100 m, og ta så av på stien som går inn i skogen til venstre (skiltet).
Fottur
Blå
Lengde
1,57 km en vei
Stigning
367 m
Tidsbruk
1 t. 45 min.

Løype på kart

Køyreskildring
Print ut