English

Tverrfjella/Sandnestindan rundt

Hustadvika

Kort om turen

En fin rundtur på sykkel i Fræna og Eide. På asfalt, delvis sykkel- og gangsti, delvis på lite traffikert vei, slake stigninger, lange unnabakker. Du får sett mye av Fræna og Eide på denne turen, langs Nåsvatnet - gjennom deler av ytre Fræna og forbi kommunesenteret, Elnesvågen.

Ruteskildring

I og med dette er en rundtur, kan du start hvor du vil langs løypa. Vi startet ved rundkjøringa på Moen; og syklet forbi Trollkirka til skiftet på Nås. Dette stykket er på ca. 9 km. Ved Nås tok vi til venstre, langs Nåsvatnet.Til skiftet mot Elnesvågen/Farstad er det nye 9 km, og derfra til kommunesenteret Elnesvågen omtrent det samme, også vel 9 km. Fra Elnesvågen til Moen, på sykkelsti, er det rundt 4,5 km. Strekket langs Nåsvatnet mot Bolli er lite traffikert - og fint å sykle. Ved enden av Langvatnet er det en fin rasteplass, her tok vi vår pause. Totalt brukte vi ca 2 timer sykkeltid i rimelig rolig tempo på de vel tre mila.

Tilkomst og parkering

Start der du finner det praktisk, parkering blir derfor ikke noen utfordring. Du kommer tilbake til utgangspunktet uansett.
Sykkeltur
Grønn
Stigning
310 m

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Asfalt 31,5

Kart

Turkart Molde/Fræna - eller på nett: http://www.gpsplan.no
Køyreskildring
Print ut