English

Skottenvatnet

Hustadvika

Kort om turen

En fin tur langs anleggsveien til Skottenvatnet. Det er bratt stigning oppover i fjellsiden, men man får lønn for strevet når man kommer opp til Skottenvatnet! Fin utsikt mot storhavet, Kvitholmen fyr og retning Atlanterhavsveien. OBS! Skottenvatnet er drikkevannskilde så unngå forurensing av vannet og bekker, bading forbudt.

Ruteskildring

Turen starter fra Skytterbana på Skotten. Fra Elnesvågen kjører man til Farstad og videre retning mot Vevang (Atlanterhavsvegen). På Skotten ta av ved skilt til Skytterbane. Parker ved skytebana og følg anleggsveien opp til Skottenvatnet. Her er det fin gruset veg oppover. Man må over noen bekkefar, men det går stort sett greit. Mev vær obs ved mye vann og ved kraftig regnfall og ved snøsmelting.

Tilkomst og parkering

Parkeringen ved Skotten skytebane på anviste plasser. OBS: Det vil i mai/juni kunne være anleggsarbeid på veg og parkeringsplass oppe ved Skytebanen. Det blir i hovedsak på tirsdags ettermiddag/kveld og lørdager. Vegen opp til skytebanen vil da bli stengt av med skilt. DA er der det mulig å parkere ved Skytterhuset nede på Fylkesveg 663, eller ved Bryn Stadion på Skotten.
Fottur
Grønn
Lengde
2 km en vei
Stigning
222 m
Tidsbruk
1 t. 15 min.
Sesong
Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
265 moh
Merking
Merket
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Grus 4

Kart

Turkart Molde/Fræna
Køyreskildring
Print ut