English

Orsetsetra (på sykkel)

Gjemnes

Kort om turen

En sykkeltur som ender opp på Orsetsetra som er en vedlikeholdt setervoll. Flott utkikkspunkt med utsikt over Torvikbukt og store deler av ytre Nordmøre.

Ruteskildring

Turen starter ved Gjemneshallen/Joker Torvikbukt. Du følger asfaltert fylkesvei i retning Osmarka. Etter 2 km tar du av til venstre(skilt Orsetsetra/Reinsfjellet) og følger grusvei ca 500 meter. Du tar av til høyre(skilt Orsetsetra/Reinsfjellet) og følger traktor- bilvei ca 1,4 km til du kommer til en parkeriningsplass og lunningsplass for tømmer. Til nå har det vært forholdsvis lett sykling på godt underlag. Nå tar du til høyre og gjennom ei grind(skiltet Orsetsetra/Reinsfjellet). Du følger traktorvei med flere bratte partier og partier med noe krevende underlag til Orsetsetra. Traktorveien har flere sideveier, men du følger veien som du med tydelighet ser er mest brukt. Samme rute tilbake.

Tilkomst og parkering

Startsted er ved Gjemneshallen/Joker Torvikbukt i sentrum av Torvikbukt. Torvikbukt ligger ca 50 km fra Kristiansund og Molde. God plass til parkering ved Gjemneshallen og Joker Torvikbukt. Ingen parkeringsavgift.
Sykkeltur
Rød
Lengde
5,4 km tur/retur
Stigning
300 m
Tidsbruk
1 t. 10 min.

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Asfalt 2

Kart

Tingvoll
Køyreskildring
Print ut