English

Melskaret, Fiksdal

Vestnes

Kort om turen

Veldig fin tur der du får en fin utsikt idet du kommer ut av skogen. Turmålet ligg ved eit flott vatn der du både kan fiske og bade. Turen startar med litt bratt terreng det første stykket. Så flater det ut når du kommer opp mot toppen. Her blir det litt mer myrete og kan være litt bløtt viss det har vært mye dårlig vær. Turen er en fin familietur selv om det er litt bratt, men turen er ikke så lang og når man kommer fram så møter man ett fint vatn med fin strand der man kan bade (viss tempraturen er der!).

Ruteskildring

Kjør fylkesveg 661 fra Vestnes og forbi Tomrefjord mot Fiksdal, eller du kjem fra Sunnmøre så kjører du mot Vestnes og forbi Fiksdal kirke og elva. På bakketoppen er det skilt mot Fiksdal stadion, kr 40.- i bompenger. Kjør fram til vegenden og parker bilen der. Da er det bare å gå videre opp mot setra og Melskaret. Du følger vegen rett fram og opp og når der ikkje er mer veg så kjem du inn på en ganske synlig sti ved å gå til høgre for hytta som ligg der.

Tilkomst og parkering

Kjør fylkesveg 661 fra Vestnes og forbi Tomrefjord mot Fiksdal, eller du kjem fra Sunnmøre så kjører du mot Vestnes og forbi Fiksdal kirke og elva. På bakketoppen er det skilt mot Fiksdal stadion, kr 40,- i bompenger. Kjør fram til vegenden og parker bilen der. Da er det bare å gå videre opp mot setra og Melskaret. Du følger vegen rett fram og opp og når der ikkje er mer veg så kjem du inn på en ganske synlig sti ved å gå til høgre for hytta som ligg der. Bompeng kr 40,- (2016)
Fottur
Blå
Lengde
1,7 km en vei
Stigning
0 m
Tidsbruk
55 min.

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Sti 1,1
Køyreskildring
Print ut