English

Kraftløypa

Molde

Kort om turen

"Kraftløypa" går i variert lettframkommelig terreng mellom Eidsøra og Raudsand (Bersåshaugen), er familievennlig og har mange gode utsiktspunkter når man nærmer seg toppen. Stien går i ei rundløype på ca 5 km, og gir muligheter for å gå helt til Raudsand eller Bersås underveis. På toppen er det satt opp hvilebenker og en gapahuk.

Rutebeskrivelse

Følg merking fra Talset boligfelt opp i skogen. Stien starter på traktorvei og går i slak oppoverbakke, med noen brattere stigninger mot toppen. Man kan velge å fortsette på tursti mot Raudsand istedetfor å ta til venstre opp merket sti til gapahuk og hvilebenk. Fra toppen har man fin utsikt mot Raudsand og Tingvollfjorden. Videre går stien over i mer ulendt terreng nedover, og man kan etterhvert også velge å følge tursti til Bersås. Det står merket Talset for å følge løypa tilbake til start. Merket med blå stolper hele veien. Man kan også velge å snu retning da det er fullt mulig å gå løypa begge veier.

Adkomst og parkering

Ta av fra Fv62 ca. 500 meter øst for avkjørsel til Angvika/Tovenkrysset. Følg bilvei frem til Talset boligfelt. Parkering ved Storsvingen Grendahus. Følg veien opp til boligfeltet. Ta av første vei til venstre, det er merket med blå stolper. Følg skilt/og merking på skogvei og videre sti. Merket rundløype som har navnet “Kraftløypa”. Parkering ved Storsvingen Grendahus.
Fottur
Grønn
Lengde
3,05 km en vei
Stigning
136 m
Tidsbruk
1 t. 10 min.
Høyeste punkt
220 moh
Merking
Ikke skiltet eller merket
Mobildekning
Ukjent

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Sti 1
Kjørebeskrivelse
Print ut