English

Innreiten - Kvalnesvika

Heim

Kort om turen

Dette er en koselig skogstur, som kan være spennende for folk i alle aldre. Turen går gjennom skoger av ulike slag, alt fra lysåpen lauvskog til mørk trollskog. I Kvalnesvika er det vakkert kulturlandskap, med historisk sus og fin utsikt utover fjorden. Anbefalt ettermiddagstur! 

Ruteskildring

Start ved parkering ved Innreiten i Halsa på Nordmøre. Ta skogsveien til høyre, og følg denne oppover lia. Når veien begynner å gå nedover, kommer du til et veikryss, hvor du tar til høyre. Denne veien går rett ned til Kvalnesvika. Denne fører rett ned til Kvalnesvika, et gammelt kulturlandskap. Her er det en benk hvor du kan finne roen og nyte den fine utsikten over eng og fjord. Herfra begynner stien i skogkanten ved sittebenken, og denne stien følger du helt til den kommer inn på en skogsvei som går tilbake til Innreiten.

Tilkomst og parkering

Ved tilrettelagt parkeringsplass på Innreiten på Halsa. Ca. 100 meter fra Halsa fergekai tar du av mot Innreiten. Følg denne veien i ca. 2.8 km, og kjør opp til venstre foran et gårdstun. Parker på tilrettelagt parkeringsplass her. Gratis parkering. GPS-koordinater: N63° 02.652' E8° 14.297'
Fottur
Blå
Stigning
324 m
Tidsbruk
3 t. 30 min.
Sesong
Sommer, Høst
Høyeste punkt
250 moh

Løype på kart

Kart

1421 III Halsa, Turkart for Halsa.
Køyreskildring
Print ut