English

Gjølevannet fra Veddesvingen

Sula

Kort om turen

Dette er en typisk skogstur. Her går du gjennom sopp- og ikke minst bærterreng. Det er til tider et yrende fugleliv på og rundt vanna.På varme dager er det bare å hoppe ut i for å kjøle seg ned. Samme som startstedet.

Ruteskildring

Stien er godt skiltet og merket og byr ikke på noen vanskeligheter. Det kan være noe vått og bløtt underlag etter regnværsdager.Denne turen er på ca. 2,4 kilometer tur/retur. Turen starter godt på fin sti, som ettervert går over på ei rås med varierende kvalitet. Det er flere kryssende stier i området - utforsk disse óg, om du har anledning til det.

Tilkomst og parkering

Veddesvingen. På venstre side av en krapp høyresving like etter at du passerer Vedde sildeoljefrabrikk. Det kan lønne seg å kjøre bort til Holen krysset, for så å snu og kjøre tilbake til parkeringsplassen. Dette fordi det er en uoversiktelig sving med en bakketopp. Du ser ikke bilene nede i dumpa. Ingen avgifter.
Fottur
Grønn
Lengde
2,4 km tur/retur
Stigning
30 m
Tidsbruk
45 min.

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Sti 2

Offentleg transport

Sularuta passerer rett forbi. Holdeplass ligger nede ved Vedde. http://www.sularutelag.no Se også internett: http://www.frammr.no/

Anna

Noe av turen foregår i en naturvernesone/naturreservat.

Kart

Køyreskildring
Print ut