English

Gjølevatnet fra Fiskarstranda

Sula

Kort om turen

Dette er en typisk skogstur. Her passerer du flere fiskevann, soppterreng og ikke minst bærterreng. Det er til tider et yrende fugleliv på og rundt vanna.På varme dager er det bare å hoppe ut i for å kjøle seg ned. Samme som startsted. Sporlogg fra FV 657 til parkeringsplassen er integrert i GPS-fila.

Ruteskildring

Stien er godt skiltet og merket og byr ikke på noen vanskeligheter. Det kan være noe vått og bløtt underlag etter regnværsdager.Denne stien er såpass god at man kan sykle her med terrengsykler. Selv om turen er på 2,7 kilometer, så er den lettgått på brede og gode stier.Benker og bålplasser finner du langs på veien. Det er flere kryssende stier i området - utforsk disse óg om du har anledning til det.

Tilkomst og parkering

Denne turen starter fra enden av veien "Skjervane". Den er avkjørsel nummer 4 vest for KIWI. Siste del av Rabbevegen er stengt for biltrafikk, så du kan ikke kjøre gjennom her. Ingen avgift.
Fottur
Grønn
Stigning
72 m
Tidsbruk
1 t. 35 min.
Sesong
Vinter, Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
35 moh

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Sti 2,7

Offentleg transport

Sularuta passerer rett forbi KIWI. Holdeplass kun noen få meter fra skolen. http://www.sularutelag.no Se også internett: http://www.frammr.no/

Anna

Det meste av turen foregår i et naturreservat/Naturvernesone.

Kart

Køyreskildring
Print ut