English

Einset

Tingvoll

Kort om turen

Variert og hyggelig runde med varierende naturinnslag fra sjø og land. Koselig runde for barnevogner så vel som for trim- og spaserturer.


Rutebeskrivelse

Fra Fjordsenteret går du på en gangvei mot Straumsundbrua. Ikke gå over brua, men gå på gangveien under brua. Du kommer snart helt ned til sjøen. På venstre side er det et stort nybygg og på høyre siden tre naust og ei brygge. Det er Straumsnes Fjordkultursenter som bygges i regi av Straumsnes bygdemuseum og Straumsnes Utrorslag. Kanskje ligger det en gammel geitbåt ute på sjøen. Turen fortsetter på grusveien og følger noen slakke bakker. På venstre side er det et naturreservat. Etter en stund ser du et rødt hus rett frem. Du passerer dette huset og snart går grusveien over til asfaltvei. Etter noen få meter på asfalt svinger veien til venstre. Fortsett rett frem og du kommer til et postkassestativ hvor det står «Einset», her er også StikkUt-koden.

Like etter tar du til venstre, følg veien og du ser snart Fjordsenteret. Det går en undergang under Rv70 så du slipper å krysse den.

Adkomst og parkering

Turen starter på Fjordsenteret. Her er det gode parkeringsmuligheter. Turen går på grusvei og asfalt. Egnet for barnevogn. Tidsbruk: Ca. 45 min. i rolig tempo.
Fottur
Grønn
Lengde
2 km en vei
Stigning
52 m
Tidsbruk
45 min.
Sesong
Vår, Sommer, Høst
Høyeste punkt
56 moh
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Lenke til turbeskrivelse

Einset - Fætten rundt
Kjørebeskrivelse
Print ut