English

Berrmyran fra Skaret Skisenter

Hustadvika / Molde

Kort om turen

Fin familietur i lett terreng og i oppkjørte løyper. Skaret Skisenter har ansvaret for løypekjøringa og kjører mange alternative løyper på Skaret med utgangspunkt parkeringsplassen ved skistadion. Når man er nådd posten på Berrmyrene, som forøvrig ligger i krysset hvor løypa til Ulvshaugen tar av, har man flere valg for hjemturen. Man kan snu og gå samme vei tilbake, eller man kan fortsette videre via Gunnhildbu og om Skarstua og til P-plass. Et alternativ til er å ta av til venstre og følge konkurranseløypa om Ulvshaugen om ned "MIFO-brauta" til man kommer ned til Skarvannet og skistadion ved P-plass. Denne løypa er litt mere krevende.God merking i alle kryss.

Ruteskildring

Fra starten på P-plass ved Skaret Skisenter følger man Kordalsveien inn Kordalen til man kommer til Berrmyrene. Fint og kupert terreng uten de store unnakjøringer eller oppoverbakker.God merking i alle kryss.

Tilkomst og parkering

Turen starter på P-plass ved Skaret Skisenter. Her er det parkeringsavgift med kr. 60,- (2021) pr dag. Kan betales i automat. Parkeringsplassen ligger ca 100 m fra hovedvei, den er merket Skistadion.
Skitur
Grønn løype
Lengde
4,5 km en vei
Stigning
85 m
Tidsbruk
1 t. 0 min
Sesong
Vinter, Vår
Høyeste punkt
278 moh
Mobildekning
Ja

Løype på kart

Underlag Lengde i km
Preparert med tråkkemaskin 9

Offentleg transport

Man kan ta buss fra Molde sentrum og til Skaret Skisenter. Sjekk bussruter på http://www.Fram.no og ev mer info på http://www.skiskaret.org

Betalingsmiddel for bomvei

Parkeringsavgift på Skaret Skisenter
Køyreskildring
Print ut