Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Nyheiter

Møre og Romsdal fylkeskommune er ein politisk styrt organisasjon, med direkte val til fylkestinget kvart 4. år. Inneverande valperiode starta i oktober 2011. Fylkesordførar Jon Aasen (Ap) leiar møta i fylkestinget og fylkesutvalet, og er fylkets øvste politiske leiar.


Møte i fylkesutvalet

Reserveferje, fagskolefinansiering og deltaking i Halsafjorden Tunnelselskap AS er på saklista på fylkesutvalet sitt møte 15. juni.

Les meir

Har du ein kandidat til likestillingsprisen?

Møre og Romsdal fylkeskommune delar kvart år ut likestillingsprisen. Veit du om nokre kandidatar?

Les meir

Møte i Vestlandsrådet

Vestlandet sine muligheiter i Europeisk samanhang, og Vestlandet sitt tilhøve til to av dei sentrale politiske arenaene i Europa. Dette er nokre av sakene Vestlandsrådet skal ta opp på møtet i Førde 10. og 11. juni.

Les meir

Møter samferdselsministeren om ekspressbuss

Vestlandsrådet ønskjer ny ekspressbussrute frå Trondheim til Stavanger. Måndag 7. juni diskuterer dei saka med samferdselsministeren.

Les meir

OECD til Vestlandet

22. og 23 april skal fagfolk, ekspertar og politikarar på Vestlandet møte utsende frå OECD i samband med at det skal gjennomførast ein analyse av Vestlandet og Kyst-Noreg sitt tilhøve til Island, Færøyane og Grønland.

Les meir

Vestlandsrådet glad for at Giske følgjer lovnad om å hjelpe veftsnæringa

Olav Bratland, leiar i Vestlandsrådet og fylkesordførar i Møre og Romsdal, seier han er glad for at næringsminister Giske varslar at han i løpet av våren vil love tiltak for å hjelpe verftsnæringa.

Les meir

Kontaktpersonar

Jon Aasen Jon Aasen
Fylkesordførar
71 28 04 47 /
Mob. 900 80 387
Send e-post
Gunn Berit Gjerde Gunn Berit Gjerde
Fylkesvaraordførar
Mob. 415 44 001
Send e-post
Ottar Brage Guttelvik Ottar Brage Guttelvik
Fylkesrådmann
71 28 01 63 /
Mob. 901 08 512
Send e-post